„KÖNYVNYEREMÉNY (18. hét)” nyereményjáték szabályzata

A nyereményjáték (a továbbiakban: „Játék”) szervezője Deák András Előd e.v. (székhely: 1054 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 58. fszt. 4., nyilvántartási szám: 55254254, adószám: 56592238-1-41), (a továbbiakban: „Szervező”), KÖNYVNYEREMÉNY (18. hét) címmel nyereményjátékot hirdet.

A Játékban való részvétel feltételei

Ilyen kikötéssel nem él a Szervező. A jelentkezéskor maradéktalanul be kell tartani a Polgári Törvénykönyvnek a korlátozottan cselekvőképes és cselekvőképtelen személyekre vonatkozó rendelkezéseit.

A Játékban résztvevő személyek

A Játékban részt vehet minden természetes személy, kivéve a Szervező és annak közeli hozzátartozói.

A Játék időtartama

A Játék 2021. május 06. napján 07:00 órától 2021. május 08. napján 09:59-ig tart.

A Játék

A Játék célja és a Játékban való részvétel feltétele, hogy a játékosok válasszák ki a Szervező által megadott felületen, jelen esetben a https://kellegykonyv.hu/Matthew_McConaughey_-_Zoldlampa.html webcímen, ott is a bannerrotálóban megjelenített 10 könyv közül azt a könyvet, amelyiket meg szeretnék nyerni, s annak linkjét (URL-jét) tegyék be (másolják be) kommentként a Játék posztja alá. A posztot meg lehet osztani, de ez nem feltétele a Játékban való részvételnek! A kommentet beküldők közül a Szervező kisorsol 1 nyertest, akiknek a nyereménye az általa kiválasztott könyv lesz. 

Moderálási alapelvek

1. A Szervező mind a beküldött kommentekben, mind pedig az azokhoz fűzött megjegyzésekben fenntartja a moderálás jogát.

2. A beküldött kommentek, illetve az azokkal kapcsolatos kommentek NEM tartalmazhatnak:
• törvénybe ütköző,
• másokat elítélő,
• vallási, etnikai hovatartozásában, személyes identitásában bárkit sértő,
• diszkriminatív,
• személyiségi jogokat sértő, vagy durván személyeskedő,
• gyűlöletkeltésre alkalmas,
• durva, trágár, illetve
• pártpolitikai propagandát szolgáló megnyilvánulásokat.

3. A Játék során tehát a Szervező – a fenti alapelveknek megfelelően – szükség esetén az internetre felkerülő anyagokat (kommenteket) részletekben moderálhatja, vagy szélsőséges esetben teljesen törölheti. A Szervező fenntartja magának a jogot annak eldöntésére, mely megnyilvánulások sértik a kulturált és demokratikus elveken nyugvó kommunikáció szabályait.

Nyeremény

Az alábbi 10 könyvből az, amelyiket a nyertes előre kiválasztotta a Játék során.

- Borbás Edina - Zárva
- Dr. Joel Fuhrman - Szuperimmunitás
- Fördős Zé - Megúszós kaják 2
- James Redfield - A mennyei prófécia
- Jay Dawes - A TRX kézikönyve
- Kepes András - A boldog hülye és az okos depressziós
- Novak Djokovic - A győztes étrend
- Robin Sharma - A szent, a szörfös és a vezető
- Szendrei Ádám - SzuperÉn
- Weiser István - A vásárlói élményteremtés művészete

Nyertes kiválasztása

A Játékra érkezett érvényes nevezéseket a Szervező 2021. május 08. napján legkésőbb 11:30-ig összesíti, majd a játékosok közül véletlenszerű, gépi sorsolás útján kiválasztja a nyertest.

Eredményhirdetés

A Játék eredményhirdetése 2021. május 08. napján legkésőbb 12:00-ig történik meg. A Szervező a nyertes nevét a Szervező Facebook-oldalán (https://www.facebook.com/kellegykonyv) a Játék posztjában hozzászólás formájában teszi közzé.

Nyeremény átadása

A nyertesnek az eredményhirdetéses hozzászólás kihelyezésétől számított 72 órán belül kell jelentkeznie a Szervező Facebook-oldalán (https://www.facebook.com/kellegykonyv) a Játék posztjában szintén hozzászólás formájában. Amennyiben a nyertes 72 órán belül jelentkezik, Szervező egy rövid egyeztetést követően futárszolgálattal történő kézbesítés útján (kizárólag Magyarország határain belüli kézbesítési címre) adja át a nyereményt a nyertesnek. A nyeremény harmadik személyre át nem ruházható és készpénzre át nem váltható. Amennyiben a nyertes 72 órán belül nem jelentkezik, új nyertest a Szervező nem választ, a nyeremény a Szervező tulajdonában marad.

Adó

A nyeremény utáni adóvonzat a nyertest nem terheli.

Vegyes rendelkezések

A Szervező a jelen Nyereményjáték szabályzatban nevesített költségeken és kötelezettségeken kívül egyéb költségeket és kötelezettségek nem visel, nem vállal.

A Szervező a Játékot bármilyen technikai, kereskedelmi vagy működési okból kifolyólag visszavonhatja vagy megszüntetheti. Abban az esetben, ha a Játék megszüntetésre kerül a Szervező törekszik arra, hogy a megszüntetés tényét előzetesen nyilvánosságra hozza a Játék meghirdetésével azonos felületeken. Ugyanakkor a visszavonás, felfüggesztés vagy változtatás okától függően előfordulhat, hogy az előzetes értesítés nem lehetséges. A Szervező fenntartja a jogot arra, hogy akaratának megfelelően a Nyereményjáték szabályzatát kiegészítse vagy módosítsa.

A Szervező nem felelős, és kizár mindenféle kártalanítási, kártérítési igényt vagy jogi út igénybevételének lehetőségét a részvétel során felmerülő esetleges hibákért, hiányosságokért, hibás működésért. Az esetleges elírásokért a Szervező felelősséget nem vállal.

A Szervező nem felelős azért, ha a Facebook közösségi oldal időszakos elérési hibáiból, vagy huzamosabb ideig történő működésképtelenné válásából eredően a Játék nem elérhető a játékosok számára.

A Szervező kijelenti, hogy a Játék nem a Facebook szponzorálásával, ajánlásával, szervezésével, illetve együttműködésével lett megszervezve.

A Játékban résztvevők tudomásul veszik, hogy a Játék során esetlegesen megadott adataikat a Szervező kezeli és nem a Facebook.

A játékos azáltal, hogy részt vesz a Játékban automatikusan elfogadja a jelen Nyereményjáték szabályzatban felsorolt feltételeket és szabályokat.

2021. május 06.

© 2020-2021 I Kellegykonyv.hu I Minden jog fenntartva.