Voiz Hangoskönyvtár (hangoskönyvek)

Próbáld ki a Voiz Hangoskönyvtárat most 90% kedvezménnyel!

HAVI EGY KÖNYV ÁRÁÉRT 600+ HANGOSKÖNYV!

Használd fel a "kellegykonyv" kuponkódot a regisztrációdnál, és maxold ki a korlátlan könyvhallgatás lehetőségét most egy hónapon keresztül 4.990 Ft helyett 499 Ft-ért!

Regisztrációkor tedd ezt (1-4. lépés):

1

1. lépés

Nyisd meg a regisztrációs oldalt! Ezen a felületen bármelyik REGISZTRÁLOK gombra kattintva a regisztrációs oldalra jutsz.

2

2. lépés

A regisztrációs oldalon add meg azon adataidat, amikkel a Voiz Hangoskönyvtár appba be akarsz majd lépni, majd nyomd meg a Regisztráció gombot!

3

3. lépés

A megnyíló felületen válaszd ki a számodra megfelelő csomagot - az Előfizetés korlátlan hallgatásra és Havi csomag opciók kiválasztását javasoljuk (eredeti ár: 4.990 Ft/hó) -, majd nyomd meg a Van kuponom gombot!

4

4. lépés

A megnyíló felületen add meg a „kellegykonyv” kuponkódot, majd nyomd meg a Kupon érvényesítése gombot! Pontosan ebben a formában írd be a kuponkódot, tehát végig kis betűkkel, egybeírva!

Regisztrációkor tedd ezt (5-8. lépés):

5

5. lépés

Ha mindent jól csináltál, akkor mostanra már a kedvezményes árat látod (kedvezményes ár: 499 Ft/hó). Ha így van, nyomd meg az Előfizetek gombot!

6

6. lépés

A megnyíló felületen add meg a számlázási adataidat - kérheted cégnévre is a számlát -, majd nyomd meg a Tovább a fizetéshez gombot!

7

7. lépés

A SimplePay megnyíló oldalán add meg a bankkártya adataidat, és fizesd ki a 90%-al csökkentett díjat (kedvezményes ár: 499 Ft/hó)!

8

8. lépés

Töltsd le a Google Play Store-ból vagy az Apple Store-ból a Voiz Hangoskönyvtár appot a mobilodra, lépj be az appba a regisztrációkor megadott adataiddal, és élvezd a Voizos hangoskönyveket!

Kattints a könyvborítókra, ha belehallgatnál egy-két hangoskönyvbe!

T

Nézd meg, hogy hogyan is működik a Voiz Hangoskönyvtár!

© 2020 Kellegykonyv.hu - Minden jog fenntartva.